Se celebra el II Congrés ADINU Barcelona

· · · Se celebra el II Congrés ADINU Barcelona

 

El dia 15 de març es va celebrar la jornada de Sortides Professionals del Dietista- Nutricionista “Edificant el teu futur” – II Congrés ADINU Barcelona “La intervenció del Dietista-Nutricionista en les primeres etapes de la vida” organitzada per CoDiNuCat y ADINU Barcelona, amb la presència de la Dra. M. Carmen Vidal, Vicedegana acadèmica de l’àmbit alimentació, la Dra.Mireia Urpi Sarda, cap d’estudis del grau de Nutrició Humana i Dietètica i representants d’altres universitats catalanes on s’ofereix el grau de Nutrició Humana i Dietètica.

Durant l’acte es varen celebrar diverses taules rodones; per una banda, en la titulada “infància i adolescència” es varen tractar temes com l’obesitat infantil en la nostra societat avui dia i l’efecte de l’alimentació en el desenvolupament antropomètric i neuroconductual, així com els indicis de trastorns de conducte. Per altra banda, en la taula rodona on es tractava el tema de nadons i dones embarassades, va tenir protagonisme la Sra. Iria Quintàns amb la seva aportació cap als estudiants de l’importància del dietista durant el temps de lactància.

La primera part de la sessió va concloure amb l’aportació de la Sra. Gemma Salvador de l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, exposant tots els programes que s’estan posant en marxa pel que fa a la Salut pública des de la Generalitat.

La tarda del divendres, es va invertir per informar per part del CoDiNuCat, dels col·legis, els beneficis d’estar col·legiat i les diferents sortides laborals dels dietistes-nutricionistes.

Finalment, l’acte va concloure amb una jornada motivacional per part de la Sra. Alba Adot, graduada de la UB, i amb la resta de graduats de les altres universitats catalanes.

El congrés va clausurar amb un gran èxit i va comptar amb la participació d’alumnes de 3r i 4t de les 5 universitats catalanes.

 

Article extret del Campus d’Alimentació

Altres notícies d’interès

2019-04-16T14:05:14+00:00