Els premis RuralApps

· · · Els premis RuralApps

 

Comença la 6a edició del premi RuralApps!!

Que són aquest premi?

Si mai havies sentit parlar del premi RuralApps, és que potser no havies pres la suficient atenció a les xarxes! El Departament d’Agricultura, Ramaderia Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya (DARP), organitza des de fa 6 anys aquests premis. I, amb quin objectiu?

Doncs, els RuralApps tenen com a objectiu distingir les empreses que han desenvolupat aplicacions mòbils que contribueixen a la millora del sector agroalimentari, forestal i pesquer i que acosten aquests sectors a la ciutadania.

Quin son els destinataris?

Dins dels premis es poden trobar dues modalitats diferents:

  • Ruralapps– professional: destinada per aquelles aplicacions que ajudin als professionals del sector agroalimentari, forestal i pesquer en la seva activitat.
  • Ruralapps – ciutadania: destinada a les aplicacions que aportin solucions innovadores i coneixement del sector als ciutadans.

Per tal de participar en qualsevol de les dues modalitats, les empreses hauran de tenir les seves seus socials a Catalunya i, evidentment, que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional per als sectors agraris, alimentaris o rural.

Recordeu que les aplicacions poden ser tant una nova creació com aplicacions que ja es trobaven en fases comercials des de fa, com a màxim, dos anys.

Si no ets una empresa però has desenvolupat una aplicació mòbil destinada a aportar solucions a aquestes dues modalitats també hi pots participar.

La data límit per poder presentar les candidatures és el 17 de juny de 2019, i els guanyadors de les dues categories obtindrà una dotació econòmica de 3.000 €.

Article extret de l’Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació

Altres notícies d’interès

 

2019-05-14T14:00:06+00:00