Organització

· Organització
Organització2019-02-14T14:37:09+00:00

PRESIDENT

PERE CASTELLS (Químic expert en ciència i cuina, va participar en la creació del departament científic d’El Bulli.)

VICEPRESIDENTS

MÀRIUS RUBIRALTA (Universitat de Barcelona).

PEPA AYMAMÍ (Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica)​.

MONTSERRAT RIVERO (Presidenta de la Associació Catalana de Ciències de l’Alimentació)​.

JAVIER TEJADA (Universitat de Barcelona).

SERGI MARÍ (Gerent de Turisme, Comerç i Mercat. Àrea de Treball Economia i Planificació Estratègica de l’Ajuntament de Barcelona).

DIRECCCIÓ GENERAL D’ALIMENTACIÓ, QUALITAT I INDÚSTRIES AGROALIMENTÀRIES (Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Generalitat de Catalunya).

VOCALS

REPRESENTANTS de la Universitat Politècnica de Catalunya.

REPRESENTANTS Universitat Autónoma de Barcelona.

PURI GARCIA I JAVIER MARTINEZ (UPV).

DÈLIA COLOMER  (Cap del Servei de Promoció de la Qualitat Agroalimentària Direcció General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Generalitat de Catalunya).

OLGA MARTIN (Universitat de Lleida).

TONI IRUELA Partner Advisor de Proptoplay. Impulsor de l’Observatori Science and Cooking Barcelona.

ENRIC ROVIRA (Xocolater i dissenyador). Creador dels logos del Congrés.

DARIO SIREROL  (Dissenyador i Composició d’aromes).

JORDI GÁMEZ (Gastro-Ventures).

GEORGINA REGÀS (Museu Confitura i Projectes socials).

SECRETARIA TÈCNICA

FUNDACIÓ INSTITUT CATALÀ DE LA CUINA I DE LA CULTURA GASTRONÒMICA (III Congrés Català de la Cuina)

MÀRQUETING I DIFUSIÓ ​

JOSEP GARCÍA (Director de Marketing de l’Associació d’Empresaris Productors de Venda de Proximitat)​

MIREIA ARGENTE (Directora de Fresh Media Group)

COMITÈ CIENTÍFICO-GASTRONÒMIC

PRESIDENT

  • FERRAN ADRIÀ  (elBulliFoundation)

 

VICEPRESIDENTS:

  • DAVIDE CASSI (Universitat de Parma)
  • CLAUDI MANS (Universitat de Barcelona)
  • ABEL MARINÉ (Universitat de Barcelona)

 

VOCALS:

JOAN ROCA (El Celler de Can Roca. Girona)

JOSE MIGUEL AGUILERA (Universidad Pontifícia Católica de Chile. Chile)

MARIANA KOPPMANN (Bioquímica. Gastronomia Molecular Argentina. Argentina)

MA ESTHER ABREU (Científica.Asociación Cubana para la Ciencia y Tecnologia de Alimentos. Cuba)

GLÒRIA CUGAT (Sub-directora general de la Inspecció i Control Agroalimentari. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació. Generalitat de Catalunya)

AXEL BIDON-CHANAL  (Universitat de Barcelona)

Mª CARME VIDAL (Universitat de Barcelona)

MARTA VILA (Universitat de Barcelona)

JOAN VALLÈS (Universitat de Barcelona)

CARLES TEJEDOR (Oilmotion)

INGRID FARRÉ (SAIA)