Mr. Pinx guanya els EcoTrophelia Espanya

· · · Mr. Pinx guanya els EcoTrophelia Espanya

Estàs cansat dels escuradents tradicionals? Quatre alumnes de la universitat de Barcelona han desenvolupat una alternativa a aquests.
El projecte és diu Mr. Pinx, i consisteix en uns pals cruixents i comestibles (estan elaborats amb farina de blat) que substituiran els escuradents tradicionals amb els quals punxem els aliments.

La Kizkitza Castander, la Julia Pablo-Torres, l’Andrea Maldonado i l’Anabel Práxades, sota la tutoria de la Cristina Andrés Lacueva (professora de la facultat de Farmàcia i Ciències de l’Alimentació) són las creadores d’aquest revolucionari avens i, guanyadores del primer premi del concurs EcoTrophelia España 2019.

EcoTrophelia España són uns premis que neixen amb l’objectiu de donar suport i prestigi als productes alimentari més innovadors, que esdevinguin models de producció sostenibles en el sector de la indústria de l’alimentació i les begudes. Els premis creixen amb el suport de la Federación Español de Industrias de la Alimentació y Bebidas (FIAB), el Ministerio de Agricultura, Pesca i Alimentación (MAPA), i la Fundación Alicia.

Segons Mauricio García de Quevedo, director general de la FIAB “la proposta de l’equip guanyador respon de forma íntegra a l’objectiu dels premis EcoTrophelia: productes innovadors que tinguin en consideració els criteris mediambientals”

El Mr. Pinx serà també el representant espanyol de l’edició EcoTrophelia Europa, a la final que se celebrarà els dies 6 i 7 d’Octubre en Colonia (Alemania)

 

Article extret del Campus d’Alimentació

Altres notícies d’interès

2019-05-30T13:22:46+00:00