Els quatre premiats en els Sferic Awards del SCWC Barcelona 2019

· · · Els quatre premiats en els Sferic Awards del SCWC Barcelona 2019

Al Science&CookingWorldCongress Barcelona 2019 es va realitzar l’entrega

de premis dels SfericAwards 2019, els quals valoren les diferents tècniques culinàries que hagin contribuït o puguin contribuir a la innovació científica.

Entre els diferents guardons que es varen entregar es troben:

  • Restaurant Fat Duck,equip liderat per Heston Blumental, per la innovació en l’aplicació de texturitzants, especialment la goma gellan, i en l’optimització de les tècniques desenvolupades a l’aplicació del nitrogen líquid (Any 2002)
  • Restaurant El Bulli, equip liderat per Ferran Adrià, per la innovació en l’aplicació de la gelificació controlada anomenada sferificació i en la introducció descumes especials anomenades aires (any 2003)
  • Restaurant El Celler de Can Roca, equip liderat pels germans Roca, per la innovació en l’aplicació de la destillació i en l’evolució del concepte sous vide(any 2004)
  • Restaurant El Bulli, equip liderat per Ferran Adrià, per la innovació en l’aplicació de la gelificació controlada i extensible (sferificació inversa) i en la introducció de la producció de liofitizats en l’àmbit culinari (any 2005)
  • Restaurant Moto, equip liderat per Homaro Cantu, per la innovació en l’optimització de l’aplicació del paper comestible i en la gasificació de productes (any 2007).

Article extret del III Congrés Català de la Cuina

Llegir més sobre els SfericAwards.

2019-03-19T15:27:42+00:00