Avui a Lleida la jornada “Cuina i Aliments”

· · · Avui a Lleida la jornada “Cuina i Aliments”

 

Avui se celebra a Lleida la jornada “Cuina i Aliments”: Tecnologia, Salut i Formació a Lleida. Amb aquesta jornada el que es pretén és reflexionar del perquè la cuina i la gastronomia catalana han destacat positivament aquestes últimes dècades, a més de debatre quines millores i quins objectius s’hi haurien d’assolir en el futur per continuar al capdavant.

En aquesta jornada es tractaran diferents temàtiques:

  • Tendències en ciència i tecnologia a la cuina
  • Avenços en nutrició, salut i seguretat dels aliments
  • Reptes futurs en la formació dels professionals del sector.

Aquesta jornada se celebrarà gràcies a la Comissió Territorial a Lleida del “Tercer Congrés Català de la Cuina”, coordinat per la Universitat de Lleida. A més consta amb la col·laboració de diferents experts del sector gastronòmic català.

Les entrades per la jornada són completament gratuïtes, però és necessari una prèvia inscripció.

Si voleu informació sobre el programa, no dubteu en entrar a la pàgina web del III Congrés Català de la Cuina Catalana.

 

Article Extret del III Congrés Català de la Cuina

Altres notícies d’interés

2019-04-03T13:26:27+00:00